Başlığı: 2025’te En Çok Bağımlılık Yapan Mobil Oyunlar?|Article Discussion|Forum|SNES HUB

A A A
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search
Forum Scope

Match

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
Başlığı: 2025’te En Çok Bağımlılık Yapan Mobil Oyunlar?
May 22, 2025
4:47 am
JesseLindesay
Member
Members
Forum Posts: 23
sp_UserOfflineSmall Offline

Son zamanlarda telefonda oynanacak kaliteli ama çok da kasmayan bir oyun arıyorum. Özellikle boş vakitlerde kafa dağıtacak bir şey olsun istiyorum. Siz neler oynuyorsunuz bu aralar? Bir de mümkünse reklamı az, internet bağımlılığı olmayan bir oyun önerisi iyi olurdu.

May 22, 2025
DarcyPaltridge
Member
Members
Forum Posts: 24

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ne indirdiysem ya sıkıyor ya da hemen para harcatmaya çalışıyor. Geçen gün şu listede baya güzel tavsiyeler vardı, belki işine yarar:
https://tr.wikipedia.org/wiki/Mobil_oyun
Burada türüne göre de sıralanmış, ben buradan Alto’s Odyssey keşfettim, baya huzurlu bir oyun çıktı.

May 22, 2025
OscarBadgery
Member
Members
Forum Posts: 19

Alto’s Odyssey çok iyi, müzikleri bile terapi gibi. Ama biraz daha hareketli bir şey istersen Brawl Stars veya Clash Mini öneririm. Özellikle Clash Mini son zamanlarda çok sarmaya başladı. Bir de fazla internet yemiyor, metroda bile rahat oynanıyor.

May 22, 2025
4:48 am
JesseLindesay
Member
Members

Clash Mini’ye yeni başladım, ilk başta anlaması zor geldi ama alışınca çok eğlenceli. Bu arada arada böyle farklı bir şey denemek isteyenler için şunu önerebilirim https://chicken-road.mobi/ .
Hem mini oyunlar var hem de bazıları küçük ödüller veriyor. Gerçekten kafa dağıtmak için birebir, sıkıldıkça giriyorum.

May 22, 2025
DarcyPaltridge
Member
Members

O siteyi denedim, gerçekten bağımlılık yapıyor. Özellikle şu tavuklu yarış oyununu baya sevdim. Basit ama eğlenceli. Bir bakıma eski flash oyun dönemini hatırlattı bana. Hem reklamsız oluşu da artı puan.

May 22, 2025
OscarBadgery
Member
Members
Forum Posts: 19

Ben de biraz önce girdim, cidden farklı bir tarzı var. Özellikle klasik mobil oyunlardan sıkılanlar için değişik bir deneyim. Ama gece oynamak tehlikeli, zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun.

May 22, 2025
4:49 am
JesseLindesay
Member
Members

Aynen, sabah bir göz atayım dedim, yarım saat geçmiş. Ama genel olarak baktığımızda artık oyunlar çok kısa süreli tatmin veriyor. Belki de biraz daha hikayesi olan, anlam taşıyan mobil oyunlara yönelmek lazım.

May 22, 2025
4:49 am
DarcyPaltridge
Member
Members

Katılıyorum, bazen sadece parmak çalıştırmak değil, biraz duygusal bağ da kurmak istiyor insan. Monument Valley mesela, hem görsel olarak hem de atmosfer açısından harika. Arada böyle oyunları da konuşalım burada, iyi geliyor.

August 22, 2025
12:01 pm
kuehnadhel
Member
Members
Forum Posts: 14

Mən Aviatoru https://aviator.com.az çox bəyənirəm, çünki hər dəfə fərqli nəticə verir. Oyunda proqnoz vermək çətindir və bu, onu daha da həyəcanlı edir. Bəzən risk edib böyük uduş qazanmaq çox xoş hissdir. Həmçinin, tez-tez erkən çıxaraq təhlükəsiz oynamaq da maraqlıdır. Bu seçim azadlığı oyunu xüsusi edir.

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 812
Currently Online:
Guest(s) 76
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
GhostSweeper: 909
Mongunzoo: 816
RushDawg: 811
Member Stats:
Guest Posters: 1